Financieringsmogelijkheden bij Peugeot

Zoekt u een manier om uw nieuwe wagen te financieren? Ook daar staan we u graag in bij. Peugeot biedt verschillende financieringsformules voor de aankoop van uw wagen(s).

2 verschillende formules

Peugeot Autofin

Peugeot Autofin is een uiterst interessante formule om uw nieuwe Peugeot te financieren. Het biedt u flexibiliteit en maakt het mogelijk om uw nieuwe auto af te betalen op uw ritme!

U kiest zelf of u al dan niet een voorschot wilt betalen. De afbetaling van uw nieuwe Peugeot doet u in de vorm van vaste maandelijkse bedragen, over een duurtijd van maximaal 72 maanden (volgens de wettelijke bepalingen die gelden voor particulieren).

Peugeot Stretching

Peugeot Stretching is een originele en slimme formule om uw nieuwe Peugeot te financieren. U betaalt een voorschot van minstens 15%, waarna u gedurende 3 of 4 jaar kleine maandelijkse aflossingen betaalt.

Op het einde van het contract kunt u kiezen om uw wagen te behouden of te vervangen door een nieuwe. Kiest u voor een nieuwe Peugeot? Dan nemen wij uw oude Peugeot over en betalen we de laatste aflossing aan u als gegarandeerde overnamewaarde. Zo kan u sneller een nieuwe auto permitteren met een "all-in" budget en zonder zorgen.

Vragen over het financieren van uw Peugeot?

Wij beantwoorden al uw vragen over de verschillende financieringsmogelijkheden en stellen vrijblijvend een offerte voor u op.